Ζώδια Σήμερα 11/12: Ξέφυγε από την πεπατημένη

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/12: Ξέφυγε από την πεπατημένη

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη μπαίνει δυναμικά στον Υδροχόο και μας σπρώχνει να ξεσηκωθούμε, να αντιδράσουμε, να επαναστατήσουμε σε κάθε τι που μας καταπιέζει. Θα είμαστε κάπως ανήσυχοι, θα έχουμε μια τάση να προκαλέσουμε, να τραβήξουμε λίγο περισσότερο το σχοινί, να διαφοροποιηθούμε από τους υπόλοιπους, να ξεφύγουμε γενικώς από το σύνολο και να κάνουμε τα δικά μας, αδιαφορώντας, αν αρέσουν ή όχι στους άλλους, οπότε λογικό είναι να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις, αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να βγάλουμε τον πραγματικό μας εαυτό στην επιφάνεια και να σταματήσουμε να υποκρινόμαστε ή να συμβιβαζόμαστε με ό,τι δε μας αρέσει.

Είσαι Τοξότης; Κέρδισε αμέσως 20% έκπτωση στις Αστρολογικές Αναλύσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Υδροχόοι και να μην το θέλατε ξεχωρίζετε, όσο όμως αυξάνεται η γοητεία σας, άλλο τόσο υπάρχουν και αμφισβητήσεις προς το πρόσωπό σας, λόγω της εκκεντρικότητάς σας. Μην το παρακάνετε λοιπόν!

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί αν κάτι σας φαίνεται παράλογο, στο σπίτι ή τη δουλειά, είναι λογικό να αντιδράτε, όμως να σκεφτείτε μήπως το κάνετε επειδή ξεβολεύεστε ή έχετε συνηθίσει αλλιώς.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι η πεπατημένη σας παρέχει μια αίσθηση ασφάλειας, ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις κι όταν σας δίνεται η δυνατότητα, πρέπει να ξεφεύγετε και λίγο, να τεστάρετε κάτι διαφορετικό για να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους!


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bra-9najlso/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved