Ζώδια Σήμερα 10/12: Σιγά και ταπεινά…

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/12: Σιγά και ταπεινά…

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Η εβδομάδα ξεκινά έτσι όπως τελείωσε η προηγούμενη, με την Σελήνη, δηλαδή, να συνεχίζει να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η Δευτέρα «βαραίνει» ακόμα περισσότερο, καθώς δε φτάνει που θα είναι φορτωμένη με αρκετά καθήκοντα και υποχρεώσεις, είναι κι η ατμόσφαιρα αποτρεπτική για να χαλαρώσουμε και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά. Πιθανόν και οι ευαισθησίες μας να εξαλειφτούν, να βγάλουμε μεγαλύτερη αυστηρότητα, σε συμπεριφορές ή ύφος που δε θεωρούμε σωστά ή να μας βγει μια μοναχικότητα ή κακοδιαθεσία και να μην είμαστε η καλύτερη παρέα. Ίσως όμως μας χρειάζεται ένας μίνι απολογισμός για να αρχίσουμε να διορθώνουμε πράγματα.

Πόσες ώρες ύπνου χρειάζεσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Αιγόκεροι ανασκουμπώνεστε, όχι γιατί είναι Δευτέρα, αλλά γιατί οι ανάγκες απαιτούν να είστε στο 100% των δυνάμεών σας για να αντεπεξέλθετε. Αλλά τι ανησυχείτε; Μήπως ο δρόμος σας ήταν ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα;



Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί μη σας παίρνει από κάτω. Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Αυτό να λέτε στον εαυτό σας για να κάνετε τις τονωτικές σας ενέσεις και να ψάξετε να βρείτε ποια είναι η ιδανική στα δικά σας οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα.



Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να κλείνετε τις εκκρεμότητές σας, οικονομικές και ερωτικές και να είστε «εντάξει» γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας.

#AstroQuote of the Day:




https://www.instagram.com/p/bq71nimjpvw/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved