Ζώδια Σήμερα 9/12: Μείωση των δικαιωμάτων, αύξηση των υποχρεώσεων

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 9/12: Μείωση των δικαιωμάτων, αύξηση των υποχρεώσεων

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 | Καλή Κυριακή!

Τι σημασία έχει κι αν είναι Κυριακή; Η Σελήνη στον Αιγόκερω δε μας αφήνει πολλά περιθώρια για ξεκούραση και αραλίκι, αφού μας θέλει να διεκπεραιώνουμε αρκετές υποχρεώσεις, να καταπιανόμαστε με δουλειές που πρέπει να γίνουν, ακόμα και να ασχοληθούμε με επαγγελματικά ζητήματα που χρειάζονται διευθέτηση. Όπως γίνεται αντιληπτό, σίγουρα, δε μιλάμε για την πιο διασκεδαστική μέρα, από την άλλη όμως, παρότι θα πιεστούμε, θα καταφέρουμε να τελειώσουμε με πράγματα που συνεχώς αναβάλουμε και να τα ξεφορτωθούμε. Την ψυχολογία μόνο που δε θα είναι εύκολο να ελαφρύνουμε...

Κυριαρχούν αριθμητικά! Σε ποιο ζώδιο ανήκουν οι περισσότεροι άνθρωποι;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Αιγόκεροι μόνο στον ύπνο σας… δε δουλεύετε, αλλά κι εκεί μπορεί να βλέπετε όνειρα με τα καθήκοντα και τις δ σας. Να σας ενδιαφέρουν όμως μόνο όσα εξαρτώνται από σας, μην τα φορτώνεστε όλα!



Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί δε σας μένει χρόνος ούτε... να αναπνεύσετε, ενώ και να θέλετε να αποφύγετε κάποιες υποχρεώσεις, θα αποτύχετε. Κάντε λοιπόν ό,τι χρειάζεται και αφήστε τη γκρίνια.



Δίδυμοι και Τοξότες για να μην περάσετε… από το ταμείο, οικονομικά ή ερωτικά, φροντίστε να κρατήσετε το μέτρο και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Κάθε ενέργειά σας θα έχει επιπτώσεις.

#AstroQuote of the Day:




https://www.instagram.com/p/bra-9najlso/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved