Ζώδια Σήμερα 8/12: Τα εύκολα γίνονται δύσκολα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 8/12: Τα εύκολα γίνονται δύσκολα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη στον Τοξότη, θα συνεχίσει να μας κρατά σε έξαρση και μέσα στον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση και θα μας σπρώχνει να έρθουμε σε επαφή με αρκετό κόσμο, εντός και εκτός συνόρων. Τα πάντα μοιάζουν πιο εύκολα, οι τύποι και τα προσχήματα δε θα κρατηθούν, αντίθετα η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός θα χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά μας και το χιούμορ θα μας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις. Με το πέρασμα της Σελήνης στον Αιγόκερω, το κλίμα σοβαρεύει κάπως απότομα, αρχίζουμε και περιορίζουμε την πηγαία έκφρασή μας και δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο να περάσουμε μια «σωστή» εικόνα προς τα έξω. Τα πρέπει κυριαρχούν των θέλω και το συναίσθημα αντικαθίσταται σιγά-σιγά από το ρεαλισμό.

Προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Τοξότες και Αιγόκεροι κερδίζετε τις εντυπώσεις, οι μεν επειδή είστε έξω καρδιά κι οι δε επειδή δείχνετε ένα σοβαρό και αξιόπιστο πρόσωπο. Πλασάρετε τον εαυτό σας με τον πιο σωστό τρόπο και δε θα χάσετε.



Δίδυμοι, Παρθένοι Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί από ένα σημείο και μετά θα νιώθετε κάπως πιεσμένοι από τις οικογενειακές υποχρεώσεις ή τα ζητήματα σπιτιού, αλλά δε χρειάζεται. Κάντε όσα μπορείτε και μη χαλιέστε σαββατιάτικα!



Ταύροι και Σκορπιοί είναι ιδανική μέρα για να βγείτε, να ξενυχτήσετε και -γιατί όχι;- να φλερτάρετε αφού τα τυχερά σας θα τα έχετε. Σηκωθείτε από τον καναπέ, μην το πολυσκέφτεστε!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bq-celfjoum/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved