Ζώδια Σήμερα 7/12: Τοπίο στην ομίχλη!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 7/12: Τοπίο στην ομίχλη!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 | Καλό Σαββατοκύριακο!

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη που γίνεται σήμερα, καλούμαστε να κλείσουμε οριστικά πίσω μας την πόρτα του παρελθόντος και να βάλουμε πλώρη για άλλες πολιτείες. Να ξεκινήσουμε καινούργια, δημιουργικά και πιο ενδιαφέροντα πράγματα, να εφαρμόσουμε τις ιδέες μας, όσο μεγαλόπνοες κι αν είναι, κυρίως όμως να μην περιοριστούμε πουθενά. Να αφήσουμε μυαλό και καρδιά ελεύθερα να περιπλανηθούν και να επιλέξουν το δικό τους μονοπάτι. Ωστόσο, επειδή σε αυτή συμμετέχει και ο Άρης που κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ας έχουμε υπόψη μας ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Τίποτα μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί στις διάφορες προσεγγίσεις, να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας, ώστε να μην απογοητευτούμε στο τέλος.

Εκλείψεις 2019: Πότε έχουμε εκλείψεις το 2019 και ποιοι επηρεάζονται από αυτές;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες το να αλλάξετε τακτική και συνήθειες, όπως επίσης και καταστάσεις στη δουλειά ή το σπίτι σας είναι επιβεβλημένο προκειμένου να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Προσέξτε πολύ πώς θα κινηθείτε γιατί ενδέχεται να πέσετε σε κινούμενη άμμο.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είτε ερωτικά είτε οικονομικά, θα έχετε τις ευκαιρίες σας να επεκταθείτε περισσότερο και να αλλάξετε τα δεδομένα. Όμως, να κοιτάτε και κάτω για να μην πατήσετε καμιά μπανανόφλουλα!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bqig3dniuuw/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading








Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved