Ζώδια Σήμερα 6/12: Για τα... πανηγύρια

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 6/12: Για τα... πανηγύρια

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Σε τελείως άλλο κλίμα θα κινηθεί η σημερινή μέρα, καθώς Σελήνη και Δίας συναντιούνται στον Τοξότη, στήνοντας τρελό πανηγυράκι στους ουρανούς. Γιορτή είναι κιόλας, οπότε είναι μια καλή αφορμή για να το ρίξουμε έξω. Γενικά, θα επικρατεί μια αισιοδοξία, ένας ενθουσιασμός και η διάθεσή μας θα είναι πιο αλέγρα από ποτέ. Όσα πάνε κι όσα έρθουν, χωρίς αγωνία για το αύριο, άγχη και στρες, αφού μας ξεσηκώνουν, μας τραβάνε να μπούμε στο χορό και να ξεχάσουμε ευθύνες, δουλειές και υποχρεώσεις. Μια τονωτική ένεση μας χρειάζεται εξ άλλου και τώρα μας προσφέρεται απλόχερα. Εκτός αυτού βέβαια, θα έχουμε και τα τυχερά μας!

Ανάδρομοι πλανήτες 2019: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή το 2019;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες όλα δικά σας, μονά-ζυγά! Σας δίνονται και μάλιστα δε θα μπείτε καν στον κόπο να τα ζητήσετε. Διασκεδάστε, καλοπεράστε, αλλά διεκδικήστε και το κάτι παραπάνω, αφού σας παίρνει.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες εκμεταλλευτείτε το ευδιάθετο κλίμα που επικρατεί για να εκφράσετε κάποια θέματά σας σχετικά με τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σας. Μπορεί να αντιμετωπιστείτε επιπόλαια μπορεί και όχι, τουλάχιστον όμως κανείς δε θα έχει τη διάθεση να τσακωθεί μαζί σας.

Ταύροι και Σκορπιοί, λειτουργήστε σαν να μην υπάρχουν σύνορα! Απλώστε το χέρι να πάρετε αυτό που θέλετε, ζητήστε το παραπάνω και πού ξέρετε; Ίσως σας το αποκτήσετε κιόλας. Εύνοια έχετε!

#AstroQuote of the Day:







https://www.instagram.com/p/bqc-tr9chnr/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved