Ζώδια Σήμερα 5/12: Μια τρύπα στο νερό!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 5/12: Μια τρύπα στο νερό!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Με τον Ήλιο στον Τοξότη να κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η μέρα προβλέπεται γεμάτη μπερδέματα, παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις, διαψεύσεις αλλά και πλάνες. Δεν αποκλείεται να σαμποταριστούν ενέργειές μας, να πέσουμε τελείως έξω στις εκτιμήσεις σας ή με τις πρωτοβουλίες μας να κάνουμε μια τρύπα στο νερό! Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας, καθώς οι «επιτήδειοι» καραδοκούν για να μην πέσουμε θύματα απάτης, ακόμα και κλοπής. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε -αν μπορούμε- τις πολλές δραστηριότητες ή κινήσεις όπως και το να ξανοιχτούμε σε άγνωστα νερά, αν δε θέλουμε να βουλιάξουμε...

Νέα Σελήνη 2019: Πότε έχει Νέα Σελήνη το 2019 ποιοι επηρεάζονται από αυτήν;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ξέρετε εσείς: Φυλάξτε τα ρούχα σας για να έχετε τα μισά. Μην εμπιστεύεστε ό,τι σας τάζουν, μην πέφτετε με το πρώτο χαμόγελο και κυρίως αναρωτηθείτε αν όντως τα άτομα που σας περιστοιχίζουν λένε την αλήθεια ή σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, παρουσιάζοντάς σας ειδυλλιακές καταστάσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι το «πουλάω» συναίσθημα να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για να μην ξυπνήσετε το πρωί κι αναρωτιέστε πώς στο καλό την πατήσατε!

#AstroQuote of the Day:







https://www.instagram.com/p/bqfhldkcbtg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved