Ζώδια Σήμερα 4/12: Η ποιότητα καθορίζεται από το βάθος

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 4/12: Η ποιότητα καθορίζεται από το βάθος

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Μετά την Αφροδίτη και η Σελήνη περνά στον Σκορπιό, ξυπνώντας μέσα μας έντονα αισθήματα και επιθυμίες. Ο ερωτισμός ενισχύεται, οι κρυφοί πόθοι έρχονται στην επιφάνεια και νιώθουμε μεγάλη ανάγκη να ζήσουμε στιγμές πάθους, να «δεθούμε» συναισθηματικά με κάποιον άνθρωπο. Το «πάντα» και το «ποτέ» παίζουν πολύ σήμερα, όπως και οτιδήποτε είναι απόλυτο, αλλά δικαιολογείται κάπως, αφού στον κόσμο επικρατεί η αμφιβολία, η επιπολαιότητα, οι επιφανειακές καταστάσεις και η ρηχότητα. Το να μπεις στα βαθιά και να χτίσεις μια οποιαδήποτε σχέση εμπιστοσύνης απαιτεί το ή έτσι ή καθόλου.

Πανσέληνος 2019: Πότε έχει Πανσέληνο το 2019 ποιοι επηρεάζονται από αυτήν;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί είστε πειστικοί, ερωτικοί, ακαταμάχητοι κι ό,τι θέλετε μπορείτε να το αποκτήσετε. Μη σας πιάνει όμως το αδηφάγο... και τα θέλετε όλα δικά σας! Λυπηθείτε και τους άλλους γύρω σας που δεν έχουν ούτε τη μισή από την εύνοιά σας.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι είτε θα γίνετε απόλυτοι είτε θα συναντήσετε απολυτότητα από τους άλλους και θα μουλαρώσετε κι εσείς. Έτσι όμως δε θα βγάλετε άκρη ούτε στα επαγγελματικά, ούτε στο σπίτι, ούτε και τη σχέση σας.

Κριοί και Ζυγοί παρασύρεστε από τον ερωτισμό και οι επιθυμίες σας κυριαρχούν στις όποιες αποφάσεις ή κινήσεις σας. Τουλάχιστον φροντίστε στο τέλος να σας μείνει η ευχαρίστηση!

#AstroQuote of the Day:







https://www.instagram.com/p/bqkqcyvifc3/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved