Ζώδια Σήμερα 2/12: Αναζωπύρωση των παθών και των πόθων

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 2/12: Αναζωπύρωση των παθών και των πόθων

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Η Αφροδιτούλα, ορθόδρομη πια, επιστρέφει και πάλι στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει ως το τέλος του Δεκεμβρίου, δίνοντας το δικό της σκουροκόκκινο χρώμα στην ατμόσφαιρα, αφού ακόμα και αν δεν είχε τέτοια πρόθεση (που έχει) ξυπνά στη ζωή μας τις επιθυμίες και τα πάθη. Και μην θεωρηθεί υπερβολή, αλλά όντως πρόκειται για ένα μήνα, αρκετά έως πολύ ερωτικό, σέξι και γεμάτο έντονες στιγμές πάθους. Μια γεύση την είχαμε πάρει και πρόσφατα, όμως τώρα θα βάλει για τα καλά το στίγμα της, υπενθυμίζοντάς μας ότι προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Από την άλλη και σε οικονομικά ζητήματα φέρνει εύνοια, οπότε, όπως δείχνουν τα πράγματα πάμε για... ανάκαμψη!

Τα 4 πιο ματαιόδοξα ζώδια του ζωδιακού

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί τρίβετε τα χεράκια σας από ικανοποίηση και καλά κάνετε! Εκεί που ήσασταν στο περιθώριο, ξαφνικά, πρώτο τραπέζι πίστα και μάλιστα κεντρικό. Όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας και με ένα νεύμα σας ό,τι θέλετε, ό,τι βάλετε στο νου σας σερβίρεται στο πιάτο... Αυτά είναι!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, αβάντες θα έχετε, χρήματα μπορεί να πάρετε, ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειας θα λυθούν πιο εύκολα, ε, αν κάνετε και μια υποχώρηση ή δώσετε κι εσείς κάτι σαν αντάλλαγμα δε χάθηκε κι ο κόσμος.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ελκύετε και έλκεστε, αγαπάτε κι αγαπιέστε, κερδίζετε έδαφος, έχετε ευκαιρίες για το παραπάνω στα οικονομικά, μάλλον θα απολαύσετε αυτόν τον μήνα!

#AstroQuote of the Day:







https://www.instagram.com/p/bqpzggpidyw/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved