Ζώδια Σήμερα 1/12: Στο κυνήγι της τελειότητας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 1/12: Στο κυνήγι της τελειότητας

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 | Καλό μήνα!

Με τη Σελήνη μέχρι και το απόγευμα στην Παρθένο, ξεκινά ο Δεκέμβριος κι η ανάγκη μας για τακτοποίηση, οργάνωση και συμμάζεμα, όχι μόνο του χώρου μας αλλά και των συναισθημάτων μας θα είναι μεγάλη. Κάθε τι στη ζωή μας το θέλουμε στη... θέση του, οπότε είναι πιθανό να γίνουμε πιο αναλυτικοί και να ψειρίζουμε τα πράγματα και να εμμένουμε σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, ας είμαστε λογικοί, όπως άλλωστε κι αυτή προστάζει και ας παραδεχτούμε ότι το να κατακτήσουμε την.. τελειότητα δεν ανταποκρίνεται στους φυσικούς νόμους. Αργότερα θα περάσει στο Ζυγό όπου και θα είναι πιο εύκολο να συμβιβαστούμε και να ξαναβρούμε τις ισορροπίες, αλλά και το κέφι μας. Άλλωστε είναι το πρώτο Σάββατο του καινούργιου μήνα οπότε είναι ιδανικό για ξεπορτίσματα και διασκεδάσεις.

Ο πιο «τοξικός» τύπος ανθρώπου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ζυγοί, χαλαρώστε, απολαύστε το Σάββατό σας και ξεχάστε συστολές και αμφιβολίες. Αφού βλέπετε ότι ελκύετε, γενικά και ειδικά, γιατί το βασανίζετε τόσο πολύ; Εκμεταλλευτείτε το!

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύες το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας σας θα το καταναλώσετε με διάφορα που πρέπει να γίνουν είτε στο σπίτι είτε με την οικογένειά σας! Αργότερα όμως θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε ένα όμορφο σαββατόβραδο.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι δεν μπορείτε να είστε τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι συνέχεια! Είπαμε συνετοί και προσεκτικοί με τα χρήματα και τα αισθήματά σας, αλλά κάπου έχει κι αυτό ένα όριο...

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bqu_haedjr9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading








Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved