Ζώδια Σήμερα 30/11: Απ’ όλα τα απροσδόκητα γεγονότα, το πιο απρόσμενο είναι ο έρωτας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/11: Απ’ όλα τα απροσδόκητα γεγονότα, το πιο απρόσμενο είναι ο έρωτας

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 | Καλό Σαββατοκύριακο!

Στο φεύγα της η Αφροδίτη από τον Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο ανατρέπει το υπάρχον σκηνικό στις σχέσεις μας. Ξαφνικοί έρωτες, έντονα συναισθήματα, αλλά και καβγάδες από ασήμαντη αφορμή, διαχωρισμοί, τάσεις αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις που μας περιορίζουν, απρόσμενες αλλαγές, εκπλήξεις και εκκεντρικότητα είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Από την άλλη, το διαφορετικό, το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο κεντρίζει το ενδιαφέρον μας αν καταφέρουμε να σπάσουμε ταμπού και προκαταλήψεις ή αδιαφορήσουμε για το «τι θα πει ο κόσμος», τότε ίσως βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό ή την αληθινή αγάπη.

Πώς επηρεάζει ο Κλήρος της τύχης τον κάθε τομέα της ζωής σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι εσείς κυρίως των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας, κάντε την έκπληξη πριν σας την κάνουν. Το να προσπαθείτε να κρατάτε κάποιες ισορροπίες, αποφεύγοντας να αντιπαρατεθείτε, μόνο σε υποχωρήσεις και μεγάλους συμβιβασμούς σας οδηγεί!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά, αμεσότητα και ετοιμότητα για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις. Πάντως, μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, παραμένοντας εσείς ίδιοι.

#AstroQuote of the Day:






https://www.instagram.com/p/bqmn1cea1bj/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved