Ζώδια Σήμερα 27/11: Αναθεώρηση και επαναπροσδιορισμός

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/11: Αναθεώρηση και επαναπροσδιορισμός

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Με τον ανάδρομο Ερμή να κάνει διαδοχικά σύνοδο με τον Ήλιο και τον Δία στον Τοξότη, πολλές θα είναι οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις μας, ενδεχομένως όμως για να διευθετήσουμε εκκρεμότητες ή υποθέσεις του παρελθόντος, που όμως τώρα μπορεί να κλείσουν οριστικά και προς όφελός μας. Από την άλλη, ίσως επανεξετάσουμε ή αλλάξουμε κάποια πλάνα ή σχέδιά μας και τα προσαρμόσουμε στην τωρινή μας πραγματικότητα. Το εξάγωνο πάντως του Άρη στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που, επίσης, γίνεται σήμερα, μας βοηθά να αναλάβουμε δράση, να επεξεργαστούμε τα δεδομένα μας, να οργανωθούμε, να πάρουμε αποφάσεις και να εστιάσουμε σε συγκεκριμένο στόχο.

Η «απογείωση» του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες περισσότερο τύχη έχετε στο να ξεμπερδεύετε με ζητήματα του παρελθόντος παρά με το να κάνετε καινούργια ανοίγματα. Σχέδια και ιδέες που είχατε παλιά ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν σε εφαρμογή. Κάποια θέματα με το σπίτι σας όμως θα σας αναγκάσουν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Ιχθύες και Αιγόκεροι η λήψη αποφάσεων θα είναι άμεση, ενώ μια επαφή ή είδηση είναι πολύ πιθανό να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στις μετέπειτα κινήσεις σας.

Δίδυμοι και Παρθένοι μην ξανοίγεστε πολύ γιατί θα αρχίσει να μπάζει νερά η βάρκα σας! Συγκρατήστε τη φόρα και τον ενθουσιασμό σας και σκεφτείτε πολύ προσεκτικά το πώς θα διαχειριστείτε ζητήματα σχέσεων ή επαγγελματικά σας.

#AstroQuote of the Day:




https://www.instagram.com/p/bqqdy8sjceq/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved