Ζώδια Σήμερα 26/11: Αν θες περισσότερη τύχη, κυνήγησε περισσότερες ευκαιρίες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/11: Αν θες περισσότερη τύχη, κυνήγησε περισσότερες ευκαιρίες

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Με τον Ήλιο να συναντιέται με τον Δία στον Τοξότη η εβδομάδα ξεκινά ελπιδοφόρα καθώς δημιουργείται ένα κλίμα αισιοδοξίας και άκρατου ενθουσιασμού μας ξεσηκώνει και φυσικά το μόνο που δεν έχουμε στο μυαλό μας είναι προβλήματα, καθήκοντα και υποχρεώσεις. Κάθε μας απόπειρα σε όλους τους τομείς της ζωή μας θα στεφθεί με επιτυχία, έχουμε την τύχη με το μέρος μας και οι ευκαιρίες που μας προσφέρει θα είναι αρκετές, οπότε να είμαστε προετοιμασμένοι να τις κυνηγήσουμε. Από την άλλη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη να τετραγωνίζεται με τον Άρη στους Ιχθύς, η σκανδαλώδης εύνοια μπορεί να «ξυπνήσει» ανταγωνισμούς και αντιζηλίες, που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και να προκαλέσει εκνευρισμό ή επιθετικές τάσεις.

Ανάδρομοι πλανήτες 2019: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή το 2019;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι, διαχειριστείτε σωστά την εύνοια που σας προσφέρεται και μην προκαλείτε την τύχη σας. Σκοπός είναι να πετύχετε τα μέγιστα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και όχι να μπλεχτείτε σε άγονες αντιπαραθέσεις και αντιζηλίες!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι έχετε υπόψη σας ότι από πίσω βρίζουν και τον βασιλιά. Εσείς εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και αφήστε τους «εχθρούς» σας να... σκούζουν. Όσο περισσότερο ασχολείστε μαζί τους, τόσο πιο εύκολο είναι να σας χαλάσουν τη διάθεση.

#AstroQuote of the Day:




https://www.instagram.com/p/bqvmyw9d-a5/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved