Ζώδια Σήμερα 25/11: Το παρελθόν είναι ένα ύφασμα που δεν μπορεί να ξηλωθεί

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/11: Το παρελθόν είναι ένα ύφασμα που δεν μπορεί να ξηλωθεί

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 | Καλή Κυριακή!

Η Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται να μας κάνει πιο εσωστρεφείς κι ίσως αυτό μας χρειάζεται, προκειμένου να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες σκέψεις και συναισθήματά μας. Βιώματα ή μνήμες από τα παλιά μπορούν όμως να «ξυπνήσουν» και να σας φορτίσουν έντονα, με αποτέλεσμα να μην μας είναι εύκολο να δούμε το παρόν τελείως αντικειμενικά. Από την άλλη, θα εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είναι Κυριακή για να ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι μας και διάφορες δουλειές του νοικοκυριού ή διαμόρφωση ενός χώρου για να γίνει πιο «ζεστός» ή με την οικογένειά μας και γενικά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα οποία με χαρά θα φροντίσουμε και θα περιποιηθούμε.

Αυτά τα 4 ζώδια δε θα... πεθάνουν στην ψάθα

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι έχετε εύνοια, αρκεί να μην αφήσετε την κυκλοθυμία ή τις ανασφάλειές σας να κυριαρχήσουν. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας περισσότερο και κάντε τις κινήσεις σας.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι νιώθετε σαν να σας τραβάει πίσω το παρελθόν και να μην μπορείτε να ξεφύγετε, αν πρώτα δεν αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα που ακόμα δεν έχετε λύσει. Το ζήτημα όμως είναι να μη σας πιάσει το συναίσθημα και κολλήσετε σε αυτό.

Τοξότες και Δίδυμοι τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα ενδεχομένως να επηρεάσουν κάποιες αποφάσεις σας. Φροντίστε να εξασφαλίσετε όσα έχετε και όχι μόνο στο τι θα μπορούσατε να αποκτήσετε.

#AstroQuote of the Day:




https://www.instagram.com/p/bqxzgkmdftx/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved