Ζώδια Σήμερα 21/11: Κανείς δεν είναι κανενός

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/11: Κανείς δεν είναι κανενός

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Με τη Σελήνη να παραμένει στον Ταύρο και σήμερα, βγάζοντάς μας την ανάγκη να εξασφαλίσουμε τα κεκτημένα μας, είτε πρόκειται για υλικά είτε συναισθηματικά. Αυτό που κυρίως θέλουμε είναι η σταθερότητα στη ζωή μας, που θα μας επιτρέψει να οικοδομήσουμε σε ένα συγκεκριμένο έδαφος, χωρίς αναταράξεις, εκπλήξεις και απρόοπτα. Από την άλλη, η τάση μας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη, το ίδιο και ο ερωτισμός αλλά και η κτητικότητα για το πρόσωπο που αγαπάμε κι εκεί θα πρέπει να θυμόμαστε συνεχώς ότι «κανείς δεν είναι κανενός», ώστε να μη γίνουμε καταπιεστικοί και προκαλέσουμε δυσφορία.

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, ο ερωτισμός και η παρουσία σας τραβά την προσοχή των άλλων πάνω σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απλώσετε το χεράκι σας και να πάρετε ό,τι θεωρείτε ότι σας αξίζει και με το παραπάνω.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι η ξεροκεφαλιά, αλλά και η ανασφάλειά σας μήπως χάσετε ό,τι είναι «δικό» σας θα δημιουργήσει θέματα στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Μην ξεχνάτε όμως ότι ό,τι δίνετε, θα πάρετε πίσω.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί δε χρειάζεται να βιάζεστε, αλλά να κάνετε focus σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να επιμείνετε. Μπορεί να είναι πρόσωπο, μπορεί και πράγμα, ό,τι κι αν είναι βάλτε στόχο της ζωής σας να το κατακτήσετε.

#AstroQuote of the Day:




https://www.instagram.com/p/bqxzgkmdftx/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved