Ζώδια Σήμερα 20/11: Με θέληση και επιμονή!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/11: Με θέληση και επιμονή!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο, κάνοντάς μας κατά τι πιο ξεροκέφαλους και πεισματάρηδες όσον αφορά στους στόχους μας. Η αποφασιστικότητα και η επιμονή μας θα είναι αυξημένες και για τα πιο απλά πράγματα που θέλουμε να πετύχουμε. Όχι μόνο δε θα αλλάξουμε γνώμη, αλλά δε θα κάνουμε πίσω ούτε έναν πόντο από τις επιδιώξεις μας και ας φαίνεται ότι θα πέσουμε σε τοίχο. Από την άλλη, μιας και θα τριγωνιστεί από τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα είμαστε πιο πρακτικοί και οργανωμένοι, αλλά και με ένα έντονο αίσθημα ευθύνης. Τίποτα δε θα αφεθεί στην τύχη του και θα είμαστε συνειδητοποιημένοι όσον αφορά στις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν... αλλεργία στο ψέμα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα! Έχετε εύνοια, έχετε αντοχές και σχέδιο, χρησιμοποιήστε τα για να πετύχετε προσωπικές σας επιδιώξεις. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά σας!

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε, όμως η ζωή δεν είναι μόνο καλοπέραση και χαβαλές. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει να κάνετε και θα τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί ό,τι αξίζει σε αυτή τη ζωή αποκτιέται με κόπο και προσπάθεια. Μην περιμένετε να σας χαριστεί. Αν το θέλετε πολύ, με υπομονή και πείσμα θα γίνει τελικά δικό σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bpurw5kh0hp/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading





Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved