Ζώδια Σήμερα 19/11: Πιάσανε φωτιά τα φρένα και μας έμεινε το γκάζι

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/11: Πιάσανε φωτιά τα φρένα και μας έμεινε το γκάζι

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Ούτε τρεις μέρες δεν πέρασαν από την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς και αμέσως τετραγωνίζεται με τον νεοφερμένο Δία στον Τοξότη, οπότε η σημερινή ατμόσφαιρα αναμένεται... εκρηκτική! Γενικώς, θα επικρατεί ένας αναβρασμός, μια αναμπουμπούλα, δημιουργώντας αρκετές εντάσεις, οι οποίες θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς εύκολα πιάνουμε φωτιά και ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε. Από την άλλη, αψυχολόγητες ενέργειες, υπερβολικά ανοίγματα, έκθεση και ρίσκα μπορεί να οδηγήσουν σε γκάφες ολκής και μεγάλη χασούρα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην παρασυρθούμε από το θυμικό μας, καθώς μια σπίθα είναι ικανή να προκαλέσει πυρκαγιά και να μη μείνει τίποτα όρθιο!

Αυτό είναι το μόττο που σου ταιριάζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες το περιβάλλον σας είναι εύφλεκτο και ηθελημένα ή άθελά σας μπορεί γίνουν όλα ρημαδιό με μια κίνησή σας! Αν δεν είναι αυτός ο στόχος σας, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας και μην προσπαθήσετε να λύσετε τώρα σημαντικά σας ζητήματα!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας και κυρίως μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες για την τσέπη ή την καρδιά σας καταστάσεις γιατί η χασούρα σας θα είναι μεγάλη.

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bp7de-oghzk/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved