Ζώδια Σήμερα 17/11: Επαναφορά... ερωτικών ρυθμίσεων

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/11: Επαναφορά... ερωτικών ρυθμίσεων

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Η Αφροδίτη στον Ζυγό επανέρχεται σε ορθή φορά, σήμερα και πλέον θα αρχίσουν να επιταχύνονται όλες οι προσωπικές και ιδιαίτερα οι ερωτικές υποθέσεις μας. Καθυστερήσεις και εμπόδια, παλινδρομήσεις από το παρόν στο παρελθόν, αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις, όλα θα λάβουν τέλος και τα πράγματα θα αρχίσουν και πάλι να παίρνουν το δρόμο τους. Φλερτ, νέες γνωριμίες αλλά και ειδύλλια θα δημιουργηθούν, που το πιο πιθανό να οδηγήσουν σε σχέση. Από την άλλη, μιας και το ζώδιο σχετίζεται με τον καλλωπισμό δεν αποκλείεται η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, ο εμπλουτισμός του νεσεσέρ και οι αλλαγές στην εμφάνισή μας που θα έχουν ως στόχο όχι μόνο να νιώσουμε εμείς καλύτερα, αλλά και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

Ποιο είναι το καρμικό μάθημα του Κριού;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί last chance for happiness! Κοινώς, ανασκουμπωθείτε, στολιστείτε και ξαμοληθείτε γιατί είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να πετύχετε κάτι καλό στην προσωπική σας ζωή. Κυκλοφορήστε, κάνετε όσες πιο πολλές γνωριμίες μπορείτε και στρώστε το έδαφος για μια καινούργια αρχή!

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τόσο καιρό τα κλωθογυρίζετε τα πράγματα και ήσασταν μέσα στην αμφιβολία. Φτάνει όμως! Καιρός είναι να αρχίσετε να κάνετε κινήσεις βελτίωσης στο σπίτι και τη σχέση, μέχρι την οικογένεια ή τα επαγγελματικά σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, κάποια χρήματα που περιμένατε ίσως τώρα τα εισπράξετε, ενώ δεν αποκλείεται κι ένας καινούργιος έρωτας να εμφανιστεί στο κατώφλι σας που θα σας αναζωογονήσει!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bp2t9trheap/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved