Ζώδια Σήμερα 15/11: Η τακτική του αιφνιδιασμού

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 15/11: Η τακτική του αιφνιδιασμού

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Με τον Άρη, λίγο πριν αναχωρήσει από τον Υδροχόο, να κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό που πλέον βρίσκεται στον Κριό, μας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να αλλάξουμε με μιας τα κακώς κείμενα και να βάλουμε νέα δεδομένα στη ζωή μας και μάλιστα χωρίς πολύ σκέψη. Εδώ χρειάζεται να δράσουμε αστραπιαία, να έχουμε όσο πιο γρήγορα αντανακλαστικά γίνεται και να εφαρμόσουμε την τακτική του αιφνιδιασμού, η οποία δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αντιστάσεις και αντιδράσεις. Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδεσμευτούμε από καταστάσεις και πρόσωπα που μας περιορίζουν, να ρισκάρουμε και να ποντάρουμε στην έκπληξη.

Tarot Facts Νοεμβρίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Κριοί μην κολλάτε πουθενά! Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, αντίθετα μπορείτε να κερδίσετε πολλά, αν απελευθερωθείτε από δεσμεύσεις και αν λειτουργήσετε αυθόρμητα και άμεσα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ή θα κάνετε την έκπληξη και θα φέρετε τούμπα τα πράγματα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή ή κάποιος θα σας τραβήξει απότομα το χαλί κάτω από τα πόδια και θα σαβουριαστείτε. Εσείς αποφασίζετε!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες από αλλού περιμένατε βοήθεια ή συμπαράσταση, από άλλους θα σας έρθει! Μια αλλαγή στη δουλειά σας θα σας ευνοήσει αρκετά!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bqdl_95h-3g/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved