Ζώδια Σήμερα 13/11: Θα τα βάλω όλα μπουρλότο...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/11: Θα τα βάλω όλα μπουρλότο...

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Η Σελήνη, προς το τέλος της διαδρομής της στον Αιγόκερω, θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό που έχει περάσει ξανά στον Κριό, φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με διάφορους παραλογισμούς και απρόσμενες αντιδράσεις. Μια μικρή αφορμή μπορεί να αποτελέσει αιτία για καβγά, ενώ ένα ασήμαντο θεωρητικά γεγονός ίσως προξενήσει μεγάλη αναστάτωση. Γεγονός είναι ότι κι εμείς δε θα διακρινόμαστε από ψυχραιμία και συμβιβαστική διάθεση, ίσα-ίσα που είμαστε ικανοί να βάλουμε μπουρλότο», ιδιαίτερα αν υπάρχει μέσα μας «εστία φωτιάς» που σιγοκαίει καιρό και δεν έχουμε καταφέρει να τη σβήσουμε.

Ρίξε τα Ταρώ ΔΩΡΕΑΝ και πάρε τις απαντήσεις που θέλεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί ενδεχομένως να φτάσετε στο «αμήν» με κάποιες συμπεριφορές που θα έρθετε αντιμέτωποι και ποιος είδε τον Θεό και δεν το φοβήθηκε. Αν, δε, έχουν επαναληφθεί και στο παρελθόν και δώσατε άφεση αμαρτιών, τότε είναι που θα «σαλτάρετε».

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες δεν αποκλείεται να σας τη βαρέσει ξαφνικά και να βάλετε τέρμα σε μια κατάσταση, ερωτική ή οικονομική, με συνοπτικές διαδικασίες. Βέβαια, υπάρχει κι η περίπτωση να είστε εσείς αυτοί που θα εκπλαγούν δυσάρεστα, αν θεωρούσατε το οτιδήποτε δεδομένο!.

#AstroVideo of the Day:






Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved