Ζώδια Σήμερα 12/11: «Ανασκαφές» και ανακαλύψεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/11: «Ανασκαφές» και ανακαλύψεις

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δημιουργεί έντονα συναισθήματα που δεν είναι εύκολα στη διαχείρισή τους. Σημαντικά ερωτήματα ίσως και υπαρξιακά ζητήματα ζητούν απαντήσεις, που για να τις βρούμε θα χρειαστεί να κάνουμε μια βουτιά μέσα μας και να φτάσουμε στο κέντρο μας. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας που δεν είχαμε επίγνωση, καταχωνιασμένα αισθήματα αλλά και αλήθειες που δε μας αρέσουν. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα είμαστε εσωστρεφείς, μυστικοπαθείς και αρκετά θέματα θα τα δούμε είτε άσπρα είτε μαύρα, τίποτα ενδιάμεσο!

Τι φανερώνει το σχήμα της μύτης σου για τον χαρακτήρα σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι ξέρετε τι θέλετε και πώς το θέλετε και σε αυτό δε δέχεστε κουβέντα. Ίσως όμως έχετε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και είναι δύσκολο να ικανοποιηθείτε. Μειώστε τις απαιτήσεις κυρίως από τον εαυτό σας και μετά από τους άλλους!

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί μη λειτουργείτε απόλυτα και δώστε το περιθώριο στους άλλους να σας εξηγήσουν, χωρίς να είστε προκατειλημμένοι γιατί ενδεχομένως να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως τα βλέπετε.

Δίδυμοι και Τοξότες το «όλα ή τίποτα», ερωτικά ή οικονομικά, δεν είναι της φύσης σας, γι’ αυτό μην υποκύπτετε σε τέτοια διλήμματα.

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bpksrdchp2i/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved