Ζώδια Σήμερα 11/11: Φως στο τούνελ

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/11: Φως στο τούνελ

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Σήμερα, ο Ήλιος στον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βοηθώντας μας να βρούμε λύσεις σε οικονομικά ή επαγγελματικά μας ζητήματα, αλλά και να βγούμε από προσωπικά αδιέξοδα. Το ένστικτό μας είναι ισχυρό και η αποφασιστικότητά μας μεγάλη, όπως επίσης και η διάθεσή μας να τα βάλουμε όλα κάτω, ένα προς ένα και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο της ζωής μας. Αν, μάλιστα, απευθυνθούμε στους «κατάλληλους» ανθρώπους που έχουν τα μέσα ή τις διασυνδέσεις, τότε η βοήθεια που θα πάρουμε θα είναι σημαντική. Δεν αποκλείεται, δε, να μας αποκαλυφθούν διάφορα που θα γίνουν ο άσσος στο μανίκι μας ή να πέσουν στα χέρια μας στοιχεία που, αν τα ερευνήσουμε σε βάθος, θα βγάλουμε λαβράκι!

Τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητά σου τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι έχετε τον τρόπο έχετε και τα μέσα, οπότε εκμεταλλευτείτε τα για να κάνετε παιχνίδι και να πετύχετε έναν σημαντικό σας στόχο! Αν είναι προσωπικός-ερωτικός, να ξέρετε ότι δεν έχετε αντίπαλο!

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι καλείστε να πάρετε γενναίες αποφάσεις, ίσως και να βάλετε τέρμα σε κάποιες παθογένειες στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα από το μηδέν!

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bpksrdchp2i/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved