Ζώδια Σήμερα 10/11: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/11: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2018

Μετά τον Δία και τον Ερμή και η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη δίνοντας μια διασκεδαστική, ενθουσιώδη και ελαφρώς τρελιάρικη νότα στην καθημερινότητά μας, θετική ψυχολογία και ευχάριστα συναισθήματα που θα εκφράσουμε αυθόρμητα και χωρίς να τα φιλτράρουμε. Θα έχουμε τα κέφια μας, θα κάνουμε τα αστεία μας, για κάποιους, μάλιστα, θα είναι μια τυχερή μέρα, γεμάτη με όμορφες εκπλήξεις. Μια βραδινή εξόρμηση επιβάλλεται, αλλά ακόμα κι αν μείνουμε σπίτι, θα περάσουμε ένα όμορφο Σάββατο παρέα με τα αγαπημένα πρόσωπα, ξεχνώντας σκοτούρες και άγχη.

Τα 12 ζώδια πρωταγωνιστούν σε θρίλερ! Τι ρόλο έχει το καθένα;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες δεν καταλαβαίνετε από τύπους και προσχήματα, αλλά ό,τι κι αν πείτε, ό,τι κι αν κάνετε, δε θα έχει αρνητική συνέπεια, καθώς έχετε την τύχη στο πλευρό σας και τυχαίνετε θετικής ανταπόκρισης και από τους άλλους απέναντί σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες ένα μπάχαλο, μια ανακατωσούρα είναι πιθανά στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας, αλλά δείτε τα κι εσείς πιο χαλαρά και μην τρελαίνεστε γιατί όντως δεν έχουν καμία σοβαρότητα!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί η νύχτα είναι μεγάλη και κρύβει πειρασμούς! Ζήστε την περιπέτεια και μην ψάχνεστε για το αν θα υπάρχει αύριο!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bppa_ugnq8b/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved