Ζώδια Σήμερα 9/11: Ο έρωτας ξανακτυπά!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 9/11: Ο έρωτας ξανακτυπά!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό να κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, το κλίμα γίνεται αρκετά ερωτικό και είναι λογικό να επηρεάσει περισσότερο όσους και όσες είναι ακόμα ελεύθεροι/ες και διαθέσιμοι/ες! Αν, δε, ένας χωρισμός είναι πρόσφατος, τους δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεκολλήσουν. Βέβαια, να επισημάνουμε εδώ ότι μιλάμε για «ανάδρομη» πράγμα που σημαίνει ότι δεν ενδείκνυται για τη δημιουργία μιας εντελώς καινούργιας σχέσης ή κατάστασης, όμως αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος/α φρέσκος/α δεν μπορεί να μας τραβήξει την προσοχή και να γίνει η αιτία που θα προχωρήσουμε παρακάτω. Εννοείται επίσης ότι θα ξαναφουντώσουν και παλιοί έρωτες, θα «ξυπνήσουν» πάθη και είναι πιθανή και μια επανένωση, που όμως για να μην έχει την ίδια κατάληξη, θα πρέπει να γίνει με διαφορετικούς όρους! Κι εσείς που είστε σε σχέση, ξαναθυμηθείτε τι σας ενώνει με τον άνθρωπό σας και αναβιώστε τις αρχές της γνωριμίας σας! Καλό θα σας κάνει!

Νοέμβριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί και Υδροχόοι αισθήματα ξεχασμένα και πρόσωπα από το πρόσφατο παρελθόν σας διεκδικούν δυναμικά το παρόν σας και εσείς καλά θα κάνετε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο είτε να δώσετε ένα τέλος είτε να κάνετε μια νέα αρχή!

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι κάποιες ζήλιες ή ανταγωνισμοί θα «ξυπνήσουν», δημιουργώντας μια ένταση στην προσωπική, επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή, όμως έτσι μόνο θα βάλετε τελεία.

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bpurw5kh0hp/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved