Ζώδια Σήμερα 5/11: Εχθρός ή φίλος, ανάλογα με τις περιστάσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 5/11: Εχθρός ή φίλος, ανάλογα με τις περιστάσεις

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Η Σελήνη στον Ζυγό συνεχίζει να «ταλαιπωρείται», καθώς τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάτι που σαφώς δε βοηθά να αποβάλλουμε τον αρνητισμό και την κακή διάθεση που μας έχει πιάσει. Συναισθηματικά είμαστε απόλυτοι, γινόμαστε καχύποπτοι και δύσπιστοι, ενώ μπορεί να έχουμε και κάποιες «αυτοκαταστροφικές» τάσεις. Μέσες λύσεις και καταστάσεις δεν υπάρχουν μπροστά μας κι εμείς αισθανόμαστε ότι κάθε επιλογή μας είναι μονόδρομος. Ας θυμόμαστε όμως ότι τα πάντα είναι θέμα νοοτροπίας και αντιμετώπισης. Ο ένας κοιτάζει το νερόλακκο και βλέπει τη λάσπη, ο άλλος βλέπει μέσα του τα άστρα που αντανακλούνται.

Τι φανερώνει το σχήμα της μύτης σου για τον χαρακτήρα σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι εξ αιτίας της συναισθηματικής πίεσης μπορεί να βγάλετε τον κακό σας εαυτό, να γίνετε αυστηροί, αλλά άδικοι με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και να δημιουργήσετε μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή τη δουλειά σας! Δεν είναι το φορτίο που σας συνθλίβει, όμως, είναι ο τρόπος που το κουβαλάτε.

Παρθένοι και Ιχθύες, αν πιστεύετε ότι το να αισθάνεστε άσχημα και το να ανησυχείτε συνεχώς θα αλλάξει ένα δεδομένο, τότε ζείτε σ’ έναν άλλον πλανήτη και σε μια διαφορετική πραγματικότητα.

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bpnfngcnw8s/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved