Ζώδια Σήμερα 3/11: Φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 3/11: Φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Η Σελήνη, κατά την πορεία της στην Παρθένο, θα έρθει σε... ευθεία αντιπαράθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δημιουργώντας μας αντικρουόμενα συναισθήματα. Θα βρεθούμε μεταξύ ρομαντισμού και πρακτικότητας, ονείρου και πραγματικότητας, λογικής και ευαισθησίας, φαντασίας και ψευδαίσθησης, οπότε τα ερωτηματικά και τα διλήμματα, που θα συσσωρευτούν μέσα μας θα είναι πολλά, δυσκολεύοντας τις όποιες αποφάσεις μας. Το ζητούμενο όμως είναι να μην γείρει η τραμπάλα από τη μια ή την άλλη πλευρά γιατί ούτε ο νους μπορεί μόνος του να οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια, ούτε η καρδιά! Αν βαδίζουν όμως χέρι-χέρι, πολλά θα καταφέρουμε!

AstroQuiz: Ποιος είναι ο... MasterChef του ζωδιακού κύκλου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, κάντε τις εμπνεύσεις σας πράξεις, κυρίως όμως μετρήστε τις δυνάμεις σας και δείτε τι μπορείτε να καταφέρετε και τι όχι, αποφεύγοντας να δίνετε υποσχέσεις και να βάζετε προσωπικά στοιχήματα που θα χάσετε.

Λέοντες και Υδροχόοι, καλό είναι να έχετε ένα όραμα, να ακολουθήσετε μια επιθυμία σας, όμως μην ξεμακραίνετε πολύ από το «τώρα» γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες που πρέπει να καλύψετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bpz53imglib/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved