Ζώδια Σήμερα 1/11: «Vintage» στιλ και σχέσεις!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 1/11: «Vintage» στιλ και σχέσεις!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 | Καλό μήνα!

Η Αφροδίτη, συνεχίζοντας να πηγαίνει όλο και πιο πίσω, ξαναμπαίνει στον Ζυγό, φέρνοντάς μας σε επαφή με το παρελθόν και επαναφέροντας στο παρόν μας παλιές καταστάσεις και πρόσωπα. Είναι πιθανό και εμείς να κάνουμε μια στροφή, δίνοντάς μια «ρετρό» νότα στην εμφάνιση ή τη διακόσμηση του χώρου μας, με την αξιοποίηση παλιών κομματιών της γκαρνταρόμπας μας ή αντικειμένων. Επιπλέον, εκτός από τον επαναπροσδιορισμό όλων των σχέσεών μας, ερωτικών και επαγγελματικών, που θεωρείται δεδομένος, δεν αποκλείεται να επανέλθει μια πρόταση συνεργασίας ή να ξανατεθεί η σημαντικότητα μιας καινούργιας. Σκέψεις για επανασυνδέσεις και δεύτερες ευκαιρίες εννοείται ότι παίζουν δυνατά αυτόν τον καιρό.

Το παιδί Σκορπιός είναι βαθιά συναισθηματικό κι ευαίσθητο

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, έχετε μια τελευταία ευκαιρία για να πάρετε αποφάσεις ή να καταλήξετε επιτέλους τι θα κάνετε με την προσωπική σας ζωή! Εκμεταλλευτείτε την και στηρίξτε την όποια επιλογή σας!

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ο χρόνος γυρνά ακόμα πιο πίσω για σας και σας επαναφέρει ζητήματα των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας. Αφού, λοιπόν, δε μπορείτε να πάτε μπροστά, μείνετε εκεί που είστε και λύστε τα!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες παλιοί έρωτες επιστρέφουν στο τώρα σας, αλλά αν δεν είστε λάτρεις της «ξαναζεσταμένης σούπας», μη δοκιμάσετε, εκτός αν έχετε ακόμα έντονα συναισθήματα. Από την άλλη, δε θα σας χαλάσουν κάποια χρήματα που θα ξαναμπούν στην τσέπη σας ή το ευνοϊκό κλείσιμο μιας οικονομικής σας υπόθεσης!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bpej98enbv9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved