Ζώδια Σήμερα 29/10: Βομβαρδισμός ειδήσεων και πληροφοριών

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/10: Βομβαρδισμός ειδήσεων και πληροφοριών

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Έντονη επικοινωνιακά αναμένεται και η σημερινή μέρα, καθώς ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Δία στον Σκορπιό, παρέχοντάς μας μια άνεση στην έκφραση και τις μετακινήσεις μας, αλλά και φέρνοντάς μας αρκετές ειδήσεις και χρήσιμες πληροφορίες που αξίζει να εκμεταλλευτούμε. Θα συζητηθούν και θα αναλυθούν σε βάθος σημαντικά θέματα, θα γίνει μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, ενώ συναντήσεις και επαφές θα στεφθούν με επιτυχία, κυρίως αν αφορούν σε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Δεν αποκλείονται και τα τυχερά συναπαντήματα, όπως και το να βρεθούμε με πρόσωπα που απολαμβάνουμε την παρέα τους.

AstroQuiz: Ποιο ζώδιο είναι το πιο έξυπνο;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί με την πειθώ σας και το πείσμα σας μπορείτε να πουλήσετε... ακόμα και ψυγείο σε Εσκιμώο. Μετρήστε καλά τους άλλους, δείτε πόσο σας παίρνει και μη διστάζετε να εκφράσετε τα θέλω σας. Την επιτυχία την έχετε στο τσεπάκι σας.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μέσα στον ενθουσιασμό πολλά λέγονται, αλλά μη δέσετε κόμπο τίποτα. Ωστόσο, είναι στο χέρι σας να πιέσετε για να πάρετε υποσχέσεις, απλά πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή.

Κριοί και Ζυγοί μια λύση από το πουθενά θα σας ξελασπώσει οικονομικά, ενώ θα έχετε και τα ερωτικά τυχερά σας. Με λίγα λόγια, μια χαρά ξεκινά η εβδομάδα σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bowxmw3n5yd/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved