Ζώδια Σήμερα 28/10: Το... «όχι» μπορεί να γίνει «ναι»!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/10: Το... «όχι» μπορεί να γίνει «ναι»!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει με τη Σελήνη στους Διδύμους, που μας σπρώχνει να κυκλοφορήσουμε, να συναναστραφούμε και να επικοινωνήσουμε. Θα πούμε και θα ακούσουμε πολλά, θα ανταλλάξουμε απόψεις και κουτσομπολιά και γενικώς θα είμαστε στη γύρα σχεδόν μέχρι αργά το βράδυ. Αν, μάλιστα, επιτρέπει κι ο καιρός, ίσως πάμε μια μικρή εκδρομή για να αλλάξουμε παραστάσεις. Από την άλλη, η καπατσοσύνη και η ευελιξία μας θα είναι χαρακτηριστικές και έτσι εύκολα θα μπορέσουμε να πείσουμε και τους πιο δύσκολους ανθρώπους, κάνοντας το «όχι» τους «ναι» και το «ίσως» τους «εντάξει»!

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου νύχια;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, μιλάτε, γελάτε και γνωρίζεστε με μεγάλη άνεση και με τους πιο απίθανους τύπους ανθρώπων και σίγουρα θα συγκεντρώσετε το ενδιαφέρον πάνω σας! Εκμεταλλευτείτε το χάρισμά σας αυτό για να κερδίσετε κάτι ουσιαστικό και μην αναλώνεστε στα καθημερινά.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ενδεχομένως να μαζέψετε κόσμο σπίτι σας ή να επισκεφτείτε εσείς κάποια συγγενικά σας πρόσωπα, όπου και θα πληροφορηθείτε για πάσης φύσεως θέματα, από τα πιο σημαντικά έως και τα πιο ανούσια, αλλά θα περάσετε καλά.

Ταύροι και Σκορπιοί δείχνετε πιο χαλαροί και ευδιάθετοι, οπότε όλο και κάποια νέα γνωριμία θα σας σκάσει, ενώ αν είστε σε σχέση, θα έχετε διάθεση για ερωτικά παιχνιδάκια.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bpmp3ncnwns/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved