Ζώδια Σήμερα 26/10: Μέσα στη γλύκα και τον ερωτισμό

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/10: Μέσα στη γλύκα και τον ερωτισμό

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ο Ήλιος στον Σκορπιό συναντά στον δρόμο του την ανάδρομη Αφροδίτη, δίνοντας στην Παρασκευή ερωτισμό και αγαπησιάρικη διάθεση, ό,τι πρέπει, δηλαδή, για να περάσουμε όμορφα. Δηλώσεις και εκδηλώσεις συναισθημάτων, δώρα και προτάσεις είναι πιθανά, ενώ δεν αποκλείονται και επανεμφανίσεις προσώπων από το παρελθόν, ακόμα και μια επανασύνδεση, όπως επίσης και χρήματα που θα επιστραφούν ή ευκαιρίες για κέρδη που θα επανεμφανιστούν στο προσκήνιο. Η μέρα είναι ιδανική και για να κυνηγήσουμε έναν στόχο που είχαμε βάλει στον πάγο, καθώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει προς το θετικότερο.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου από το Astrology.gr

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της μέρας και θα εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και τις καταστάσεις προς όφελός σας. Ό,τι βάλετε στο μάτι, θα το κερδίσετε, ακόμα και μια καρδιά που μέχρι πρότινος μπορεί να αντιστεκόταν σθεναρά.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις και προοπτικές και δωράκια από ή προς τον/ην σύντροφό σας διαμορφώνουν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα καλύψει και τα πιο δύσκολα γούστα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να εισπράξετε χρωστούμενα, είτε οικονομικά είτε ερωτικά! Αφήστε που μπορεί να κλείσετε με επιτυχία μια υπόθεση που τραβάει καιρό.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bpfyykwhk01/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved