Ζώδια Σήμερα 25/10: Εκτίμησε τα απλά πράγματα της ζωής

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/10: Εκτίμησε τα απλά πράγματα της ζωής

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Με τη Σελήνη να παραμένει στον Ταύρο, η ανάγκη μας για σταθερότητα είναι μεγάλη, γι’ αυτό και δείχνουμε απρόθυμοι να ρισκάρουμε ή να κάνουμε αλλαγή πλεύσης, μην τυχόν και διακινδυνεύσουμε τα κεκτημένα μας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θέλουμε να τα αυξήσουμε, αλλά δε βιαζόμαστε, ούτε παρασυρόμαστε από τις αυξημένες ανάγκες μας. Πρώτα εξασφαλίζουμε όσα έχουμε και μετά πάμε για τα παραπάνω. Από την άλλη, η τάση μας για χαλάρωση και κάθε είδους απόλαυση είναι εμφανής, όπως επίσης και η ευχαρίστησή μας με τις μικροχαρές της ζωής, τα απλά, συνηθισμένα, αλλά πολύ σημαντικά για μας πράγματα.

Ερωτική εβδομάδα από 22/10 έως 28/10: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, η προσωπική σας γοητεία αλλά και ο έντονος ερωτισμός σας καθιστούν φαβορί σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε, αφού θα έχετε την άμεση αποδοχή. Απολαύστε τα φώτα που πέφτουν πάνω σας και δείξτε σε όλους τι αξίζετε.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι εστιάστε στους στόχους σας, επιμείνετε και μην κάνετε πίσω ούτε πόντο στις επιδιώξεις σας. Με αργά, σταθερά βήματα θα καταφέρετε πολλά σε επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί δε χρειάζεται να βιάζεστε, ιδίως όταν βλέπετε ότι όλα έχουν μπει σε μια σωστή τροχιά. Κυρίως σε ερωτικά και οικονομικά θέματα εσείς κάνετε παιχνίδι, οπότε επιβάλλετε τον ρυθμό σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bpjx87yn5f3/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved