Ζώδια Σήμερα 21/10: Οραματίσου το μέλλον σου

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/10: Οραματίσου το μέλλον σου

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

H Σελήνη στους Ιχθύς καλεί τον Ποσειδώνα για ενισχύεις και οι δυο μαζί θα συμβάλλουν, ώστε να πετάξουμε λίγο πάνω από τα προβλήματά μας, να απομακρυνθούμε από την πραγματικότητα και τις απαιτήσεις της και να στραφούμε σε ό,τι μας γεμίζει αγαλλίαση και χαρά. Άλλωστε, είναι μια μέρα που μας επιτρέπει να ξεκουραστούμε, να κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί, ακόμα και να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, χωρίς άγχος και τύψεις. Η μουσική, μια ταινία, ένα βιβλίο, μια βόλτα, θα μας βοηθήσουν να δραπετεύσουμε και να μεταφερθούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο που έχουμε ανάγκη για να αναζωογονήσουμε το πνεύμα μας. Κι αν ξεφύγουμε και τελείως, κάνοντας όνειρα που μοιάζουν ανέφικτα, δεν πειράζει, αφού, έστω και προσωρινά, θα νιώθουμε ευτυχισμένοι.

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Ταύρο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες απολαμβάνετε την Κυριακή σας, κάνοντας ό,τι λαχταράτε κι αυτό σας γεμίζει χαρά! Ζήστε το όνειρό σας και μην ακούτε κανέναν! Χωρίς πίστη και όραμα ο κόσμος δε θα προχωρούσε!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες έναν αποσυντονισμό θα τον έχετε, αλλά είναι μια καλή αφορμή να παρατήσετε δουλειές και υποχρεώσεις, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια όμορφη Κυριακή.

Λέοντες και Υδροχόοι ονειρευτείτε το μέλλον σας, έτσι όπως πραγματικά το θέλετε, όχι όπως οι ανάγκες το διαμορφώνουν. Μπορεί να μην γίνεται να υλοποιήσετε τώρα κάποια σχέδιά σας, τουλάχιστον όμως θα έχετε μια γενική εικόνα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bowkzexiwfs/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved