Ζώδια Σήμερα 20/10: Κάνε ένα διάλειμμα από όλα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/10: Κάνε ένα διάλειμμα από όλα!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη στους Ιχθύς έρχεται να κατευνάσει τα πνεύματα, να μας βάλει σε άλλο mood, πιο χαλαρό και γαλήνιο και να μας ηρεμήσει από τις εντάσεις. Ίσως, μάλιστα, νιώσουμε την ανάγκη να αποτραβηχτούμε για λίγο στον κόσμο μας, μακριά από το «θόρυβο» και τη βουή, για να απομακρυνθούμε από τα ζόρια της καθημερινότητας και να έρθουμε πιο κοντά στο μέσα μας. Το σίγουρο είναι ότι μας χρειάζεται μια παύση, ένα διάλειμμα, ώστε να ανασυνταχτούμε συναισθηματικά, κυρίως αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε «ρουφήξει» αρκετή αρνητική ενέργεια, έχοντας έρθει αντιμέτωποι με διάφορες καταστάσεις και η μόνη περίπτωση να πάρουμε τα πάνω μας είναι να αποφορτιστούμε και να γεμίσουμε με θετικά αισθήματα.

Ερωτικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018: Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες επιτέλους θα αισθανθείτε την ηρεμία να σας κατακλύζει και θα ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση! Αντί να απορροφήσετε τα αρνητικά του περιβάλλοντος, μεταδώστε τη θετική σας ενέργεια, που έχετε και ταλέντο. Αφήστε που θα έχετε και τα ερωτικά τυχερά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες όσο πιέζετε καταστάσεις, τόσο περισσότερο θα μπλέκονται. Αν βλέπετε ότι δε βγάζετε άκρη, αφήστε τα στην άκρη για μια άλλη μέρα, που θα έχετε περισσότερη διαύγεια.

Λέοντες και Υδροχόοι, κάντε μια ανακωχή, βάλτε στην άκρη τα... όπλα σας και προσπαθήστε να ηρεμήσετε, έστω κι αν πρόκειται, για την ανάπαυλα του πολεμιστή. Πάρτε δυνάμεις και τα ξαναπιάνετε από την αρχή τα θέματά σας, εκεί θα είναι...

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bow-u1ohfyg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved