Ζώδια Σήμερα 18/10: Εντάσεις και παράλογες αντιδράσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/10: Εντάσεις και παράλογες αντιδράσεις

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη κατά τη διάρκεια της πορείας της συναντά τον Άρη στον Υδροχόο, οπότε προμηνύεται μια μέρα με εντάσεις και ξεσπάσματα με το παραμικρό, απρόσμενες έως και παράλογες αντιδράσεις, ανυπομονησία και τάση να κάνουμε του κεφαλιού μας ή ό,τι μας έρθει εκείνη τη στιγμή, χωρίς να υπολογίσουμε τη γνώμη των άλλων ή τις συνέπειες της πράξης μας. Ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια, επίσης, δε μας αφήνουν να κάνουμε τα στραβά μάτια ή να μην εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε τη δεδομένη στιγμή, προκαλώντας έναν μικρό πανικό στον περίγυρό μας. Το ίδιο μεγάλη είναι κι η τάση μας να ξεφύγουμε από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις και να απελευθερωθούμε, μην λογαριάζοντας το πώς θα μας βρει το αύριο.

4 δυνατά και αδύναμα σημεία του Ζυγού

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι η ταχύτητα, με την οποία ξεπερνάτε πρόσωπα και πράγματα είναι χαρακτηριστική, όμως μην απορείτε που συγκεντρώνετε τα πυρά. Ναι μεν μεγάλα παιδιά είναι όλοι, ας πρόσεχαν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η στάση σας είναι σωστή και μακροπρόθεσμα δε θα το μετανιώσετε.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί μια αναστάτωση είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό χώρο θα προκαλέσει, εκτός από υπερένταση και νεύρα. Ίσως, μάλιστα, κάποια στιγμή εκραγείτε από επιθετικές συμπεριφορές χωρίς σημαντικό –τουλάχιστον για σας- λόγο.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι όλα σας σπρώχνουν να ρισκάρετε λίγο περισσότερο, να αλλάξετε τακτική, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή διαφορετικό, αφού έτσι κι αλλιώς στάνταρ δεν υπάρχουν ούτε στα οικονομικά, ούτε στα ερωτικά σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bo11rplhpop/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved