Ζώδια Σήμερα 17/10: Εκκεντρικές και ασυνήθιστες επιλογές

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/10: Εκκεντρικές και ασυνήθιστες επιλογές

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη περνάει το πρωί στον αντισυμβατικό Υδροχόο δημιουργώντας μας μια έντονη τάση να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα, να σπάσουμε τη ρουτίνα μας και να αλλάξουμε τα δεδομένα της ζωής μας. Δεν αποκλείεται οι επιλογές μας να είναι πιο ασυνήθιστες, εκκεντρικές ή τουλάχιστον διαφορετικές απ’ ό,τι συνηθίζαμε, αδιαφορώντας για το αν θα προκαλέσουμε ή το «τι θα πει ο κόσμος;», αφού εμείς θα είμαστε ικανοποιημένοι. Άλλωστε η δική μας η αλήθεια και ο πραγματικός μας εαυτός έχουν σημασία και θεωρούμε ότι πρέπει να βρουν τρόπο να εκφραστούν και να μην καταπιέζονται, εξ αιτίας των άλλων που δεν μπορούν να τα αποδεχτούν.

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που… δεν κρατούν τον λόγο τους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι προκαλείτε, αλλά το απολαμβάνετε. Με άνεση βγάζετε τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας και γοητεύετε με αυτά. Αν δεν το τερματίσετε με την εκκεντρικότητα και τις προχώ θεωρίες σας, τότε πολλά μπορείτε να καταφέρετε σε προσωπικό επίπεδο.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια «ανταρσία» στο σπίτι ή τη δουλειά σας, ίσως όμως την έχετε προκαλέσει εσείς με τις συντηρητικές ή κάθετες απόψεις σας, οπότε λογικό είναι κάποια πρόσωπα να επαναστατήσουν.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι αν δε βρέξετε τα πόδια σας, ψάρια δε θα φάτε. Σε ελεύθερη απόδοση, για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, ερωτικά ή οικονομικά, θα χρειαστεί να ξεμακρύνετε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bo3ockqhggc/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved