Ζώδια Σήμερα 16/10: Τα κεφάλια μέσα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/10: Τα κεφάλια μέσα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, από το ξεκίνημα της μέρας, αντιλαμβανόμαστε ότι οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δε σταματούν ποτέ. Είτε μας αρέσει είτε όχι, λοιπόν, θα αφοσιωθούμε σε όλα όσα πρέπει να γίνουν και μάλιστα θα είμαστε και αρκετά συγκεντρωμένοι, συνεπείς και υπεύθυνοι, για να μη φάμε άσκοπα το χρόνο μας. Μια μελαγχολική τάση, μετάνοιας ή ανασφάλειας είναι επίσης πιθανή, όμως, ο μόνος τρόπος για να την ξεπεράσουμε είναι να βρούμε κάτι για να μας απασχολήσει κυρίως το μυαλό, ώστε να μη σκεφτόμαστε και πολύ. Πάντως, δεν αποκλείεται να δικαιωθούμε για μια επιλογή μας ή να εκτιμηθούμε για μια μεγάλη προσπάθειά μας κι αυτό είναι σημαντικό.

Quiz μόνο για Αιγόκερους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και τα εύσημα και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας ξανά. Επαγγελματικά φόβο δεν έχετε, εκεί που πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο είναι στα προσωπικά σας που συνήθως «ταμπουρώνεστε» και δεν βγάζετε τον καλό σας εαυτό.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί θα νιώσετε ότι πνίγεστε από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει ή σας έχουν ανατεθεί, όμως είναι και η ευκαιρία σας να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Στο κάτω-κάτω, για ό,τι κοπιάζετε, αν τα καταφέρετε, θα το εκτιμήσετε περισσότερο.

Δίδυμοι και Τοξότες μια πιο προσεκτική διαχείριση υλικού ή συναισθηματικού... δυναμικού εσάς προστατεύει, οπότε κάντε αυτά που χρειάζεται για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bocaaovhm9c/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved