Ζώδια Σήμερα 14/10: Και θέλουμε και μπορούμε να περάσουμε καλά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/10: Και θέλουμε και μπορούμε να περάσουμε καλά

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Με τη Σελήνη μέχρι αργά το βράδυ στον Τοξότη, η Κυριακή μας αναμένεται αρκετά χαλαρή, δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της ως «αργία», αφού θα φροντίσουμε να κάνουμε πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, διευρύνουν το πνεύμα μας ή θα το ρίξουμε στις βόλτες, στο ραχάτι και τη διασκέδαση, αφήνοντας στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις. Έχουμε άλλωστε υποχρέωση στον εαυτό μας να ξεκουράσουμε το μυαλό μας, από τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και αυτή τη δυνατότητα μας τη χαρίζει απλόχερα η σημερινή μέρα. Τη νύχτα, έρχεται η Σελήνη στον Αιγόκερω να μας βάλει στο mood της καινούργιας εργάσιμης βδομάδας που ξεκινά, δηλαδή, να μας συμμαζέψει!

Αυτά τα τρία ζώδια θα ζήσουν ένα φανταστικό Φθινόπωρο

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες εφ’ όσον θέλετε να περάσετε καλά, θα το κάνετε, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στα όμορφα και όχι στα δυσάρεστα. Το κέφι και το μπρίο σας πάντως είναι κράχτης και για το αντίθετο φύλο, οπότε εκμεταλλευτείτε το και κάντε τις γνωμιμίες σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μια αναστάτωση θα είναι προσωρινή και μάλιστα θα διαπιστώσετε ότι μάλλον έγινε πολύ κακό για το τίποτα, οπότε, σύντομα θα ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση και θα περάσετε το υπόλοιπο της μέρας όμορφα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύροι και Σκορπιοί, ένα τόσο δα ρίσκο δε θα σας βλάψει, αν είναι να κερδίσετε κάτι που θέλετε πολύ είτε είναι χρήματα είτε καρδιά. Άλλωστε, ακόμα έχετε εύνοια και δε θα μείνετε ξεκρέμαστοι.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bmtsetzhb37/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved