Ζώδια Σήμερα 12/10: Γκρέμισ’ τα όλα για να τα φτιάξεις από την αρχή

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/10: Γκρέμισ’ τα όλα για να τα φτιάξεις από την αρχή

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το μήνυμα που λαμβάνουμε είναι σαφές και ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται καμίας παρερμηνείας: πρέπει να καταστρέψουμε ό,τι σάπιο υπάρχει στο... βασίλειό μας και να ξεκινήσουμε σύντομα την ανοικοδόμηση καινούργιων καταστάσεων. Το να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι δεν εξυπηρετεί κανέναν και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τα διαιωνίζουμε ή να τα γιγαντώνουμε, με αποτέλεσμα να «λουστούμε» συνέπειες πολύ πιο μεγάλες από αυτές που θα είχαμε, αν τα χτυπούσαμε στη ρίζα τους. Εδώ συμβιβαστικές λύσεις και ημίμετρα δε χωρούν, άλλωστε και το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας συμβουλεύει να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα, να προβούμε σε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρουμε τελεσίδικες αποφάσεις, μακριά από άσκοπους συναισθηματισμούς, αλλά καθαρά βάσει λογικής.

5 υπέροχες αλήθειες για την γυναίκα Ζυγό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αν εδώ και καιρό κλείνετε τα μάτια μπροστά στην αλήθεια και προσπαθείτε με μεσοβέζικες λύσεις και μετριοπαθείς κινήσεις να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα, θα δυσαρεστηθείτε από τις εξελίξεις. Τώρα το μόνο που σας μένει είναι να μηδενίσετε το κοντέρ και να τα ξαναπιάσετε όλα από την αρχή.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι συναισθηματισμοί δε χωρούν. Χρειάζεται τόλμη και πυγμή για να βάλετε τα πράγματα ή κάποιους στη θέση τους, προκειμένου να επανακτήσετε τον έλεγχο, αλλιώς θα σας πάρουν φαλάγγι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ίσως χρειαστεί να λάβετε σκληρά και επώδυνα μέτρα είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας, για να τη βγάλετε καθαρή, αλλιώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bomdsnvnoyt/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved