Ζώδια Σήμερα 11/10: Αναζωπύρωση του πάθους

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/10: Αναζωπύρωση του πάθους

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Με την Αφροδίτη ανάδρομη, στον Σκορπιό, να τετραγωνίζεται με τον Άρη στον Υδροχόο, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και όχι μόνο, αφού συναισθήματα που είχαμε καταχωνιασμένα και θεωρούσαμε ξεπερασμένα θα έρθουν στην επιφάνεια, το πάθος θα ξαναφουντώσει, οι έντονες επιθυμίες θα μας κυριεύσουν και όλα μπορούν να βγουν εκτός ελέγχου, μέσα σε μια στιγμή. Με την επανεμφάνιση ενός ή μιας πρώην, μπορεί να καταπιούμε τα «όχι» και τα «ποτέ ξανά» μέσα σε ελάχιστο χρόνο και να ενδώσουμε, με όποια συνέπεια και αν υπάρξει. Για όσους έχουν σχέση, πάντως, η ψυχραιμία είναι απαραίτητη, αν δε θέλουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα, καθώς δεν αποκλείονται και ζήλιες, εντάσεις, τσακωμοί, που αν πάρουν διαστάσεις, θα οδηγήσουν σε επεισοδιακό χωρισμό.

Αυτή είναι η «αχίλλειος πτέρνα» σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι η μέρα σας βάφεται με έντονα χρώματα, καθώς διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί και προκλήσεις θα δοκιμάσουν τα όριά σας. Βαστάτε και μην υποχωρήσετε, παρά τις πιέσεις γιατί λίγο να χαλαρώσετε, θα βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σκεφτείτε λίγο και το αύριο, τόσο σας ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές και σπατάλες παντός είδους. Αν κρατήσετε τα λουριά και κάνετε παιχνίδι, θα βγείτε κερδισμένοι.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bopecgkn4ea/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved