Ζώδια Σήμερα 7/10: Εργασία και χαρά!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 7/10: Εργασία και χαρά!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Με τη Σελήνη στην Παρθένο η Κυριακή μας αναμένεται πνιγμένη από δουλειές. Είτε του νοικοκυριού είτε τεχνικές εργασίες, ακόμα ξεσκαρτάρισμα χρήσιμων και άχρηστων αντικειμένων, τακτοποίηση χώρων και απ’ ό,τι όλα δείχνουν, τίποτα δε θα αφήσουμε στη μέση. Από την άλλη, ίσως προετοιμάσουμε το σπίτι για το χειμώνα ή φροντίσουμε φυτά και κατοικίδια, αλλά και τον εαυτό μας, κάνοντας τα πλάνα μας για το καθιερωμένο μας τσεκάπ ή για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα άσκησης, διατροφής ή αποτοξίνωσης, που θα μας χαρίσει υγεία και ευεξία. Ακόμα και αν δεν το σκεφτόμασταν όμως, καλό θα ήταν να προνοήσουμε και να το βάλουμε στα άμεσα σχέδιά μας, αφού -ως γνωστόν- το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν.

Από ποιο ζώδιο πρέπει να μείνεις μακριά και γιατί;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι όλα θα τα κάνετε σήμερα, το πρόγραμμά σας θα βγει έτσι όπως το είχατε φτιάξει και έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας. Μετά όμως ξαποστάστε για να χαλαρώσετε και να απολαύστε τα έργα σας γιατί αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες λίγο η πίεση, λίγο μια κριτική που θα σας ασκηθεί γιατί δεν ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πλάνο, λίγο η άρνησή σας να χαλάσετε την Κυριακή σας με δουλειές, δε τη γλιτώνετε την ένταση. Κι εννοείται ότι θα «κλωτσήσετε» γιατί αρκετά από αυτά που σας ζητούν τα θεωρείτε ψυχαναγκαστικά.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι επικεντρώνεστε στις πρακτικές σας ανάγκες, αφήνοντας κατά μέρος τις συναισθηματικές, ίσως γιατί οι δεύτερες απαιτούν περισσότερη «προσωπική δουλειά» και αφιέρωση χρόνου, ενώ οι πρώτες είναι επείγουσες.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bnlpdrfch6n/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved