Ζώδια Σήμερα 6/10: Ο... έρωτας κύκλους κάνει!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 6/10: Ο... έρωτας κύκλους κάνει!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Η σέξι Αφροδίτη στον Σκορπιό, από χθες έχει ανακόψει την πορεία της και σήμερα ξεκινά το ταξίδι της προς τα... πίσω, παραμένοντας ανάδρομη μέχρι και τον άλλο μήνα. Μάλιστα, κάποια στιγμή θα περάσει και πάλι στον Ζυγό, σαν να έχει αφήσει υπόλοιπα, που πρέπει να κλείσει, πριν επανέλθει στα «συγκαλά» της. Όπως αντιλαμβανόμαστε, οι παλιές αγάπες θα κάνουν δυναμική επανεμφάνιση, ειδύλλια που δημιουργήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν και δεν φτούρησαν, τώρα ίσως ξαναφουντώσουν και οι επανασυνδέσεις είναι δεδομένες, μετά όμως από γενναία ξεκαθαρίσματα. Γενικά, η αναζωπύρωση ερώτων και παθών είναι τα στανταράκια αυτή την περίοδο και εννοείται ότι οτιδήποτε νέο προκύψει, θα πάρει πολύ σύντομα την άγουσα! Επίσης, αν κάτι στράβωσε στη σχέση μας και δε θέλαμε να το θίξουμε, είναι η κατάλληλη περίοδος για να το ξεδιαλύνουμε, όπως και να... ξαναθυμίσουμε στο έτερο ήμισυ το ποιοι είμαστε και τι ζητάμε!

Τα 4 πιο χειριστικά ζώδια στις σχέσεις

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι και να μη θέλετε να έχετε καμία επαφή με το παρελθόν, αυτό θα έρθει να σας βρει και να σας αναγκάσει να επαναξιολογήσετε θέσεις, πρόσωπα και πράγματα. Αν ήσασταν με το ένα πόδι για αλλαγές στο σπίτι, στην προσωπική σας ζωή ή τη δουλειά σας, αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, εραστές και ερωμένες, χρήματα και οικονομικές υποθέσεις όλα... ξαναγυρνούν και συνειδητοποιείτε ότι οτιδήποτε δε «λύνεται», αργά ή γρήγορα, επανεμφανίζεται στη ζωή σας. Βέβαια, τώρα μπορεί να κάνετε ρελάνς και να περάσετε μπροστά και με διαφορά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bokitdxhwdc/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved