Ζώδια Σήμερα 5/10: «Λαμπρές» επιτυχίες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 5/10: «Λαμπρές» επιτυχίες

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Με την Σελήνη στον Λέοντα, απελευθερωμένη από Ουρανούς και Άρηδες, η μέρα θα έχει μια λάμψη, μια ζεστασιά... ανεξάρτητα από τον καιρό. Το ηθικό μας θα αναπτερωθεί, η αισιοδοξία θα επανέλθει και το φλογερό μας ταμπεραμέντο θα μας καταλάβει. Θέλουμε να ξεχωρίσουμε, να εντυπωσιάσουμε, να κερδίσουμε την προσοχή και... δύσκολο δε θα είναι, αφού είτε ο αέρας που αποπνέουμε είτε το καμάρι ή το στιλ της εμφάνισής μας θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς την πλευρά μας. Με τον Δία στον Σκορπιό, δε, κάποια στιγμή να την τετραγωνίζει, δεν αποκλείεται να έχουμε και τις επιτυχίες μας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Σίγουρα πάντως θα είμαστε πολύ ανεβασμένοι και φουλ στην αυτοπεποίθηση.

Ερωτεύτηκα άντρα Αιγόκερω! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και οφείλετε να κάνετε το show σας και να θαμπώσετε τους πάντες με το μπρίο και την ξεχωριστή σας παρουσία. Αν, μάλιστα, ελέγξετε κάποιες υπερβολές στη συμπεριφορά σας, οι επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο είναι δεδομένες.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι ίσως το παρακάνετε λίγο με την επίδειξη των ικανοτήτων σας ή με τις απαιτήσεις σας απέναντι στην οικογένεια ή τα επαγγελματικά σας, αλλά αν νιώθετε ότι αξίζετε το κάτι παραπάνω, πρέπει να το κάνετε γνωστό!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι εντυπωσιάστε με τις πράξεις σας, με τις κινήσεις και τις συναισθηματικές σας... καταθέσεις! Να είστε γενναιόδωροι και να ξέρετε ότι θα λάβετε τα ανάλογα!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bow-u1ohfyg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved