Ζώδια Σήμερα 4/10: Με υψωμένη την παντιέρα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 4/10: Με υψωμένη την παντιέρα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Με την Σελήνη στον Λέοντα, σήμερα, να τετραγωνίζεται με τον Ουρανό στον Ταύρο και αργότερα να κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο, σίγουρα δε μιλάμε για μια χαλαρή και ήρεμη μέρα, καθώς έντονα συναισθήματα θα μας κατακλύσουν, μάλλον αποσχιστικά ή... επαναστατικά γιατί έχουμε ανάγκη να νιώσουμε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Ωστόσο, με δεδομένη την μεγάλη εσωτερική μας πίεση, η αντίδραση ή η συμπεριφορά μας δε θα είναι και από τις πιο... νορμάλ, αφού θα είμαστε ευερέθιστοι, προκλητικοί κι έτοιμοι να βγούμε στην επίθεση για ψύλλου πήδημα. Ο υπέρμετρος εγωισμός, η αλαζονεία και η τάση να τα παίρνουμε όλα προσωπικά και να θιγόμαστε είναι, επίσης, στοιχεία που θα πρέπει να ελέγξουμε, αν δε θέλουμε να τσακωθούμε.

Ερωτική εβδομάδα από 01/10 έως 07/10: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ξεκαβαλήστε λίγο το... καλάμι και λάβετε υπόψη σας ότι κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μην προκαλείτε, μην απαιτείτε, ρίξτε λίγο τους τόνους γιατί θα φάτε στραπάτσο και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι ό,τι έχετε, δε σας ικανοποιεί, ό,τι θέλετε, δεν το έχετε και τα νεύρα σας είναι λίγο κρόσσια. Το καλύτερο θα ήταν να αδιαφορήσετε και να στρέψετε αλλού το ενδιαφέρον σας, μήπως και εκπλαγείτε ευχάριστα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bow-u1ohfyg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved