Ζώδια Σήμερα 1/10: Ο Οκτώβριος καταφτάνει με βήμα γοργό!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 1/10: Ο Οκτώβριος καταφτάνει με βήμα γοργό!

Ζώδια Σήμερα | 1 Οκτωβρίου 2018 | Καλό μήνα!

Σε έντονους επικοινωνιακά ρυθμούς ξεκινά ο Οκτώβριος με τη Σελήνη, μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες, να παραμένει στους Διδύμους, παρέχοντάς μας τη δυνατότητα να κάνουμε αρκετές επαφές, να μιλήσουμε για τα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις της καθημερινότητας που θα είναι αυξημένες, μιας και είναι πρώτη του μήνα. Από εκεί και πέρα, με το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο θα γίνουμε παιδιά του σπιτιού. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν κι οικογενειακά ζητήματα ή συγκεκριμένες ανάγκες που θα μας «κλείσουν» μέσα, αφού θα βρει τον Κρόνο απέναντι της. Πιθανή είναι επίσης και μια βαριά ή στενόχωρη διάθεση, ενοχές ή προβληματισμός.

Μηνιαίες προβλέψεις από 23/09 έως 23/10 - Ο μήνας του Ζυγού

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Καρκίνοι όσο είστε σε κίνηση, δε σκέφτεστε και δε νιώθετε. Μόλις κάτσετε λίγο, τότε θα σας έρθουν όλα στο κεφάλι, θα ξαναθυμηθείτε διάφορα και θα πέσετε ψυχολογικά. Οπότε, μη σταματάτε!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες δεν είναι και τόσο ιδανική η πρωτομηνιά, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα θυσιάσετε την απόλαυση και τη χαλάρωση. Αυτά έχει η ζωή!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bmtsetzhb37/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved