Ζώδια Σήμερα 30/9: Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/9: Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η Σελήνη, συνεχίζοντας να περιδιαβαίνει το ζώδιο των Διδύμων, θα «βρει» πάνω στο εμπόδιο που λέγεται «Ποσειδώνας», ο οποίος θα μας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάσιμο, μια χαοτική κατάσταση, περίεργη συναισθηματική αστάθεια και φυσικά μπλεξίματα. Το «εγκεφαλικό» μας κομμάτι θα πάει στην άκρη και ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί η ανάγκη να ακούσουμε όμορφα λόγια και υποσχέσεις κι ας νιώθουμε κατά βάθος ότι είναι ψέματα. Από την άλλη, βέβαια, μπορεί και εμείς να πούμε διάφορα, προκειμένου να αποφύγουμε στριμώγματα και δύσκολες στη διαχείρισή τους καταστάσεις και να είναι όλα μέλι-γάλα. Όμως υπόψη ότι όσο πιο πολλά ξεστομίζουμε, τόσο διατρέχουμε τον κίνδυνο «να μας πιάσουν στα πράσα» και να εκτεθούμε!

Φίλοι με... προνόμια: Σίγουρα αυτές οι 5 γυναίκες δε θα πουν «όχι»

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είτε κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, υπερεκτιμώντας τις νοητικές σας δυνατότητες είτε κάποιον άλλο, πλασάροντάς του μια ειδυλλιακή εικόνα που φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει όμως η αλήθεια θα φανεί και σύντομα!

Ταύροι και Σκορπιοί προσοχή να μην πιαστείτε... κότσοι, γιατί δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο να βρει το ευαίσθητο σημείο σας και θα είναι μείον σας, είτε ερωτικά είτε συναισθηματικά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bmostc5h3ka/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved