Ζώδια Σήμερα 26/9: Δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι.

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/9: Δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι.

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Με την Σελήνη να παραμένει στον Κριό, καθαρή όμως και ατόφια, χωρίς «ξένες» προσθήκες και στοιχεία ανασταλτικά, είναι πολύ πιθανό να κάνουμε το μπαμ σήμερα και να αποτινάξουμε από πάνω μας κάθε τι που μας πιέζει ή έχει κατσικωθεί στο σβέρκο και προσπαθεί να μας κουμαντάρει. Αν, μάλιστα, έχουμε υποστεί μεγάλη καταπίεση το προηγούμενο διάστημα, έχουμε καταπνίξει τα συναισθήματά μας και συσσωρεύσαμε ένταση και νεύρα, με την παραμικρή αφορμή θα ξεσπαθώσουμε. Μπορεί να μην είμαστε με το «σεις» και με το «σας», να βγάλουμε περίσσεια ορμή, μαχητικότητα και θάρρος, το θέμα όμως είναι ότι θα νιώσουμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια, θα πούμε τη δική μας αλήθεια και θα κόψουμε και τον αέρα σε μερικούς-μερικούς που μας θεωρούν εκμεταλλεύσιμους.

Προβλέψεις σε βίντεο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη για την Πανσέληνο Σεπτεμβρίου στον Κριό

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, ασυμμάζευτοι, αγύριστα κεφάλια, αλλά και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, δείχνετε σε όλους ότι όσο χτυπάει η καρδούλα σας, δεν προτίθεστε να το βάλετε κάτω γι’ αυτό θα κερδίσετε πόντους και καρδιές.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μια μάχη θα τη δώσετε είτε αφορά στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά ή οικογενειακά σας, το θέμα όμως είναι να υπάρχει θετική κατάληξη, ακόμα και αλλαγή κι όχι απλά να ξεσπάσετε, να ξεθυμάνετε και να συνεχίσετε στο ίδιο μοντέλο.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες επειδή «δεσμεύεστε» κι από αλλού, ρισκάρετε, αλλά πάντα εκ του ασφαλούς και φυλώντας τα νώτα σας γιατί, ανεξάρτητα από το πόσο σίγουροι νιώθετε, η... φόρα θα σας κοπεί και ίσως εκτεθείτε ανεπανόρθωτα ερωτικά ή οικονομικά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/boe8vganylm/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved