Ζώδια Σήμερα 25/9: Αναγκαίοι συμβιβασμοί και παραχωρήσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/9: Αναγκαίοι συμβιβασμοί και παραχωρήσεις

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 | Έχει πανσέληνο απόψε...

Νωρίς το ξημέρωμα, έχουμε την Πανσέληνο στον Κριό η οποία, σε άλλη περίπτωση, θα μας καλούσε να παλέψουμε με τους φόβους μας, να βγάλουμε την πραγματική μας φύση στην επιφάνεια, να διατηρήσουμε την προσωπικότητά μας και να «χτίσουμε» κάθε σχέση μας με βάση τα αληθινά μας συναισθήματα, χωρίς προσποιήσεις ή παρασυρόμενοι από τις ανάγκες μας. Σαφώς είναι δύσκολο να κρατήσουμε την ισορροπία ανάμεσα στο Εγώ μας και τους άλλους ή να κοιτάξουμε και το κοινό και όχι μόνο το δικό μας συμφέρον. Ακόμα πιο δύσκολο όμως γίνεται με τη συμμετοχή του Κρόνου στον Αιγόκερω και το τετράγωνό του με τον Ήλιο, αφού αναγκαζόμαστε να «καταπιούμε» τον εγωισμό μας, να παραμερίσουμε τα θέλω μας και να κάνουμε συμβιβασμούς, παραχωρήσεις ή και υποχωρήσεις που μας «πονούν» και σίγουρα δε θα έμπαιναν καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αν τα πράγματα ήταν αλλιώς.

Πανσέληνος στον Κριό: Ένα ολόγιομο Φεγγάρι γεμάτο ενέργεια και φωτιά! Πώς θα σε επηρεάσει;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς, αν χαλαρώσατε και το ρίξατε στην καλοπέραση και το σορολόπ, ξεχνώντας ή παραμελώντας βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις σας, επικεντρωμένοι στην ικανοποίηση των επιθυμιών και των θέλω σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ένα στρίμωγμα θα το νιώσετε για τα καλά, αλλά ίσως σε αυτό ευθύνεται και η αναβλητικότητά σας να κάνετε εσείς τα δέοντα, πριν σας επιβληθούν! Πόσο μάλλον όταν γνωρίζετε ότι κάποια «μέτρα» είναι απαραίτητο να παρθούν και να μπουν όρια είτε στους άλλους είτε στον εαυτό σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι εσείς επηρεάζεστε έμμεσα, αφού θα πέσετε πάνω σε δύσκολες περιπτώσεις ανθρώπων ή καταστάσεων που θα σας βάλουν εμπόδια, κουνώντας σας νόμους και κανόνες στο πρόσωπο που οφείλετε να ακολουθήσετε, πριν προχωρήσετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bl_h1ujbcpd/?utm_source=ig_embed_loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved