Ζώδια Σήμερα 24/9: Με... αέρα στα πανιά μας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/9: Με... αέρα στα πανιά μας

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Ευνοϊκός άνεμος θα πνέει σήμερα με το τρίγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Άρη στον Υδροχόο και θα μας βοηθήσει πολύ στο να ξεκολλήσουμε από δισταγμούς και διλήμματα, να υιοθετήσουμε έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης, να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, να αναλάβουμε δράση, να εκφράσουμε ανοιχτά τις απόψεις ή τις διαφωνίες μας, αλλά και να ξεστομίσουμε αλήθειες που πριν δεν τολμούσαμε. Από την άλλη, θα έχουμε πιο γρήγορες αντιδράσεις, περισσότερη ζωντάνια στις επαφές, τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις μας, ενώ η ταχύτητα με την οποία θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις που αφορούν σε καθημερινά μας ζητήματα ή τεχνικές εργασίες θα είναι χαρακτηριστική.

Θέλεις να μαζέψεις χρήματα; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί και Υδροχόοι τώρα που πήρατε μπρος, ποιος σας πιάνει! Όλα θα τα βγάλετε από μέσα σας, τα πάντα θα κάνετε, πολλούς θα δυσαρεστήσετε, αλλά δε θα ησυχάσετε και δε θα βάλετε την προσωπική σας ζωή σε άλλη τροχιά, αν κρατήσετε διαφορετική στάση.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί δε χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, δε χρειάζεται καν να γίνει προσπάθεια, καθώς τον τσακωμό και την κόντρα τα έχετε στο τσεπάκι σας. Τουλάχιστον, αποφύγετε τις προσβολές και τις αναίτιες προκλήσεις και πείτε, απλά, αυτά που θέλετε.

Παρθένοι και Ιχθύες τολμήστε και δε θα χάσετε. Πέστε αυτά που θέλετε, πάρτε γρήγορα μια απόφαση, εφαρμόστε έναν καινούργιο τρόπο, ανοίχτε το μυαλό σας προς νέες κατευθύνσεις. Σε καλό θα σας βγει είτε στα οικονομικά είτε στα σεξουαλικά σας...

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bm85vorhoiq/?utm_source=ig_embed_loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved