Ζώδια Σήμερα 19/9: Πριν την τάξη υπάρχει πάντα... χάος

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/9: Πριν την τάξη υπάρχει πάντα... χάος

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Σύγκρουση μεγατόνων θα έχουμε σήμερα, καθώς ο Άρης στον Υδροχόο τετραγωνίζεται με τον Ουρανό στον Ταύρο, επιφέροντας έντονες αναταράξεις, απότομες αλλαγές και απρόβλεπτες ανατροπές, προκαλώντας χάος στην καθημερινότητά μας. Τα στάνταρ δεν υπάρχουν πια, τα φαβορί δεν κερδίζουν και τα αουτσάιντερ είναι αυτά που κατακτούν την πρώτη θέση. Με άλλα λόγια, ό,τι πιστεύαμε ή στοιχηματίζαμε ότι έτσι είναι, δεν ισχύει, οτιδήποτε θεωρούσαμε δεδομένο ή ότι μας ανήκει, από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορεί να χαθεί, ενώ ό,τι αποκλείαμε, ίσως συμβεί. Ας το δούμε, λοιπόν, σαν μια καλή ευκαιρία για να ξαναδημιουργήσουμε το δικό μας, διαφορετικό... κόσμο, απελευθερωμένο από εξαρτήσεις, συνήθειες, υποκρισία και τυπικότητα, βασισμένο στην αλήθεια μας και τα πραγματικά μας θέλω.

Τι πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο για να «χρυσώσεις το χάπι» του χωρισμού

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ο κόσμος σας τραντάζεται, όμως πρέπει να το δείτε σαν σημάδι για να κάνετε βαθιές τομές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αιφνιδιάστε για να μην αιφνιδιαστείτε. Πάρτε τώρα τη στροφή και μην την προσπερνάτε!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι εκπλήσσεστε δυσάρεστα στον οικονομικό ή ερωτικό τομέα, ωστόσο, δε θα σας συνέβαινε αυτό, αν είχατε πάρει το μάθημά σας ότι όλα είναι προσωρινά και δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bnwyp0nnfqv/?utm_source=ig_embed_loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved