Ζώδια Σήμερα 18/9: Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ωριμότητα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/9: Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ωριμότητα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δε μας αφήνει περιθώρια για χαλάρωση και ανεμελιά, καθώς πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν, σε συγκεκριμένο χρόνο και ενδεχομένως τελείως αντίθετα από αυτά που θα επιθυμούσαμε. Πιθανόν να επιβαρυνθούμε με επιπλέον καθήκοντα, ευθύνες και υποχρεώσεις, οπότε οφείλουμε να δείξουμε σοβαρότητα και συνέπεια για να αντεπεξέλθουμε κι ας νιώθουμε ότι καταπιεζόμαστε ή περιοριζόμαστε. Σίγουρα, δε θα είναι η πιο διασκεδαστική μέρα, όμως θα μας δώσει και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε εμπειρία και ικανότητες, αποδεικνύοντας πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στα εύκολα και τα δύσκολα.

5 υπέροχες αλήθειες για τη γυναίκα Παρθένο

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι είναι η μέρα σας και μάλιστα είστε η ζωντανή διαφήμιση της υπομονής και της καρτερίας και τελικά της δικαίωσης. Ίσως τώρα αποκτήσετε κάτι για το οποίο είχατε προσπαθήσει πολύ, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί «πνίγεστε» από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις και δε σας μένει χρόνος ούτε... να γκρινιάξετε. Ακόμα και αν νιώθετε μπουχτισμένοι και θέλετε να τα παρατήσετε όλα σύξυλα, μην το κάνετε γιατί μετά θα σας έρθουν όλα μαζεμένα.

Δίδυμοι και Τοξότες ούτε επιπόλαιοι είστε πλέον, ούτε ανέμελοι κι αυτό ισχύει πρώτα για τα οικονομικά και μετά για τα ερωτικά σας. Έχετε καταλάβει ότι μετά από κάθε άστοχη ενέργειά σας, αυτός που την πληρώνει είστε εσείς... Συνεχίστε να κρατάτε το μέτρο και δε θα χάσετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bny8bdljxur/?utm_source=ig_embed_loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved